Skip to main content
OstoskoriClose Cart

Toimitusehdot

Toimitamme tilaamasi tuotteet yleensä 1-5 työpäivän kuluessa tilauksestasi. Verkkokaupan kautta tilatut ja maksetut tuotteet toimitamme valitsemasi toimitustavan mukaisesti, joko lähimpään noutopisteeseesi tai valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Ruuhka-aikoina tai kausialen päivinä toimitukset saattavat olla hieman pidempiä.

Toimituskulu

Toimituskulut noutopisteeseen 6,90€, yli 70€ arvoiset tilaukset toimitamme ilman toimituskulua. Nouto on ilmainen Kauneussalonki Oulu Spa & Shopin toimipisteestä Kauppakortteli Pekurista 4krs, joka toimii Oulun keskustassa. Noutotuotteet ovat noudettaessa yleensä seuraavana arkipäivänä. Ilmoitamme sähköpostiisi kun tilaus on noudettavissa. Mikäli noutotilaus on juuri Sinulle mahdollinen, niin suosittelemme hyödyntämään sitä, näin säästämme yhdessä myös luontoa, pakkausmateriaaleja sekä kuljetuskustannuksia.

Maksutavat kuluttajalle

Verkkokaupan mahdolliset maksutavat ovat seuraavat: korttimaksu, verkkopankkimaksu, Apple-pay, Klarna lasku ja erämaksaminen. Tarkemmat maksutapakohtaiset ehdot löydät kassalta valitsemasi maksutavan alta. Jos sinulle tulee maksamiseen liittyviä kysymyksiä, ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme info@mabellabeauty.fi tai maksun tarjoajaan.

Palautukset

Palautukset on tehtävä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautussumma hyvitetään seuraavanan 14 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

Mikäli tuotetta on käytetty tai tuotteen arvo on alentunut asiakkaan huolimattoman käsittelyn takia, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalentuminen tuotteen täyteen hintaan saakka. Palautuksesta tulee aina ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@mabellabeauty.fi.

Kaikista palautuksista perimme 10€ palautuskäsittelymaksun rahan palautuksen yhteydessä. Ennen palauttamista lähetä ilmoitus meille sähköpostitse, ilmoituksessa tulee olla nimesi, tilauksen numero sekä palautettavat tuotteet. Mikäli tuotteessa on virhe, ilmoita siitä ja myös haluatko tilalle korvaavan tuotteen. Ilman ennakkoilmoitusta lähetettyjä palautuksia emme käsittele tai vastaanota. Emme hyvitä palautuslähetyksessä rikkoutuneita tuotteita.

Palautusmaksulla pyrimme vähentämään turhien palautusten ja edestakaisten kuljetusten määrää sekä kannustamaan ympäristöystävällisempään kuluttamiseen. Palautusmaksu kattaa vain osan kuljetuskustannuksista, pakkausmateriaaleista sekä muista uudelleenmyyntiin saattamisesta aiheutuvista kuluista.

Palautusmaksu koskee kaikkia tilauksia, ja se pidätetään palautuksen käsittelyn yhteydessä palautettavasta summasta.

Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 19 €, mikäli pakettia ei halua vastaanottaa uudelleen. Maksu vähennetään hyvitettävästä summasta.

Palautusosoite varastollemme on:
MbBeauty
Hyppytie 3
90670 Oulu

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Paytrail asiakaspalvelu

Klarna asiakaspalvelu tai puh. 09 425 99 771 (arkisin 8-18).

Yhteystiedot

MbBeauty
info@mabellabeauty.fi
Y-tunnus: 2749059-9